sunnuntai, 29 kesäkuu 2008 12:07

RoPS B tasoitti viime hetkillä

Kokkolan Palloseura ja Rovaniemen Palloseura säästivät maalit loppuhetkiin jalkapallon B-poikien Ykkösen ottelussa lauantaina Ykspihlajassa. Pisteet jaettiin lukemin 1-1 (0-0).

Vielä viisi minuuttia ennen päätösvihellystä tulostaulu näytti nollaa-nollaa. Ensimmäisellä puoliajalla loistotorjuntoja tehnyt KPS:n maalivahti Saku-Pekka Sahlgren siirtyi lopussa hyökkääjäksi ja teki ottelun avausmaalin! Sahlgren kuuluu 16-vuotiaiden maajoukkueeseen.

RoPSin tasoitus tuli minuutin myöhemmin. Kotijoukkueen pelaajat taisivat olla vielä maalitunnelmissa, kun rovaniemeläiset iskivät takaisin. Tero Himberg syötti Kalle Hongalle, joka pamautti kuudentoista rajalta pallon vasempaan alanurkkaan.

- Tappio ei olisi ollut oikeudenmukainen lopputulos, sillä hallitsimme ottelua, RoPSin valmentaja Jouni Seppälä totesi.

Molemmat joukkueet saivat pelata ilman paineita, koska sarjapaikka on jo varmistunut.

- Kokonaisuutena tämä oli hyvä peli, Seppälä tuumi.