sunnuntai, 10 elokuu 2008 11:50

RoPSin naisille jo viides peräkkäinen voitto

Rovaniemen Palloseuran naisten joukkue voitti lauantaina VPS-j:n lukemin 2-1 (2-0) naisten Kakkosen pohjoislohkon ottelussa Susivoudin kentällä. Voitto oli RoPSille jo viides peräkkäinen ja se pitää joukkueen tiukasti sarjan kärkikamppailussa mukana.

Ottelun parhaimmistoon kuuluivat RoPSille maalin tehnyt ja toisen syöttänyt Maria Wimmer sekä toisella puoliajalla joukkuetta torjunnoillaan pystyssä pitänyt 15-vuotias maalivahti Sarita Peltonen.

- Maalivahti pelasti meille pisteet tänään, valmentaja Raimo Miettunen kertoi.

Wimmer vei RoPSin ottelussa johtoon maalinedustalla pyörineestä irtopallosta jo 10. minuutin kohdalla. Puoli tuntia myöhemmin hän vapautti hienon sommitelman jälkeen Anni Herrasen läpiajoon ja RoPS pääsi puoliajalle 2-0-johdossa.

VPS-j kavensi kulmapotkun jälkitilanteesta 2-1:een, kun vain minuutti toista puoliaikaa oli pelattu. Vaasalaiset saivat maalista hengen päälle ja Peltonen RoPSin maalilla joutui venymään useita kertoja.

- Ensimmäinen puoliaika oli meidän, mutta toisella jouduttiin ahtaalle. Kokonaisuutena tämä oli kuitenkin hyvä esitys, Miettunen kertoi.

RoPSin naiset kohtaavat seuraavaksi ensi viikon lauantaina vierasottelussa kokkolalaisen GBK:n. PP