Kaikki uutiset

maanantai, 11 elokuu 2008 10:36

RoPS B latoi neljä maalia GBK:n verkkoon

(1 ääni)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit jatkoivat hyviä otteitaan B-juniorien ykkösdivisioonassa voittamalla kokkolalaisen GBK:n 4-0 (1-0) sunnuntaina Susivoudilla. Etenkin joukkueen puolustuspeli on tiivistynyt alkukaudesta.

- Koko puolustuslinja pelasi jälleen erittäin hyvin, ja maalivahtimme Pauli Tuisku on kehittynyt paljon kauden aikana, joukkueen valmentaja Jouni Seppälä kehaisi.

RoPS siirtyi ottelussa johtoon 15. minuutin kohdalla Toni Vesalan maalilla. Hetkeä aikaisemmin Pauli Tuisku pelasti RoPSin torjumalla GBK:n läpiajon. Vesalan maalin jälkeen GBK sai pallon vapaapotkusta vielä ylärimaan.

Toisella puoliajalla Seppälä siirsi vasempana linkkinä aloittaneen Kalle Hongan kärkeen, joka pian iski kaksi maalia minuutin sisään. Hongan toinen osuma syntyi näyttävästi vasemmalla jalalla maalin ylänurkkaan.

RoPSin neljännen maalin viimeisteli ottelun loppuhetkillä Tero Himberg.

- Lopputulos voi hieman vääristää pelitapahtumia, sillä ottelu oli tasainen meidän toiseen maaliin saakka, Seppälä totesi.

RoPS B kohtaa seuraavassa ottelussaan vieraissa OLS:n ensi viikon sunnuntaina.