maanantai, 18 elokuu 2008 09:09

RoPS B:n kiri ei riittänyt Oulussa

Rovaniemen Palloseuran loppukiri ei riittänyt jalkapallon B-poikien ykkösen ottelussa sunnuntaina Oulun Heinäpäässä. Kotijoukkue Oulun Luistinseura nappasi sarjapisteet maalein 2-1 (1-0).

RoPSin peli alkoi takkuisesti, sillä joukkue sortui avausjaksolla virhesyöttöihin ja arviointivirheisiin. Toisen puoliajan alkuun tuli vielä oma maali, mutta sen jälkeen peli alkoi hiljalleen kääntyä rovaniemeläisille.

Pirteästi pelannut Kalle Honka teki vieraiden kavennuksen 67. minuutilla. Se jäi RoPSin ainoaksi, vaikka paikkoja olisi ollut kolmeen tai jopa neljään lisämaaliin.

- Pisteet olivat tarjolla, mutta meillä ei ollut tänään paras päivä, valmentaja Jouni Seppälä tuumi.

RoPSin osalta syyskierros jatkuu tulevana sunnuntaina kotiottelulla TP-Seinäjokea vastaan. JP