Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 07 syyskuu 2008 11:24

RoPS antoi liian paljon tasoitusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Yhdeksällä pelaajalla vierasotteluun lähtenyt Rovaniemen Palloseura antoi liian paljon tasoitusta Seinäjoen Mimmiliigalle lauantaina jalkapallon naisten Kakkosen ottelussa. RoPS pyristeli 80 minuuttia yhden maalin takaa-ajoasemassa, mutta kotijoukkue teki viimeisen kymmenminuuttisen aikana kaksi maalia lisää ja voitti 3-0 (1-0).

- Lopussa lähdettiin hakemaan tasoitusmaalia, mikä ei ollut kaukana. Kaikki mukana olleet pelaajat täyttivät paikkansa ja tekivät sen minkä pystyivät, mutta näistä lähtökohdista on mahdotonta voittaa ottelua, RoPSin valmentaja Raimo Miettunen muistutti.

RoPS ei saanut yhteensattumien vuoksi reissuun täyttä joukkuetta, mitä ei Miettusen valmentajauralla ole aiemmin sattunut.

- No, joukkue pelasi ainakin hyvän puolustuspelin, Miettunen totesi.

RoPSin pelaajista yritteliäin oli Marika Kotala, joka ohjasi keskeltä puolustuspeliä. JP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1450 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi