maanantai, 15 syyskuu 2008 21:49

RoPSin B-juniorit tasapeliin VIFK:ta vastaan

(1 ääni)
RoPSin ja VIFK:n B-pojat päätyivät pistejakoon eilisessä kamppailussa. RoPSin ja VIFK:n B-pojat päätyivät pistejakoon eilisessä kamppailussa.

Rovaniemen Palloseuran B-pojat nousivat viimeisen peliminuutin maalilla tasapeliin sarjakärki VIFK:ta vastaan.

Ykkösen ottelu päättyi 1-1 (0-1)-lukemiin Janne Turpeenniemen tehtyä RoPSin tasoitusmaalin 79. minuutilla. Peliaika B-pojilla on tässä sarjassa 80 minuuttia.

RoPSin valmentaja Jouni Seppälä oli tyytyväinen joukkueen otteisiin taitavaa vaasalaisjoukkuetta vastaan.

- Etenkin toinen puoliaika oli meiltä hyvää peliä. Alussa Vaasa sai luotua vaarallisia paikkoja keskialueen pallonmenetyksistä.

Vaasan toinen maali oli lähellä ensimmäisellä puoliajalla pallon käytyä tolpassa.

- Molemmat joukkueet pelasivat mielestäni hyvää syöttöpeliä.

- Saimme keskialueen tukittua toisella puoliajalla hyvin ja tasoitus oli ansaittu.

RoPSin joukkueesta onnistuivat erityisesti kärjessä viilettänyt Janne Turpeenniemi, keskikenttää hallinnut Mika-Matti Maisonvaara ja puolustuksessa urakoinut joukkueen kapteeni Jarkko Lahdenmäki.

RoPSin B:llä on jäljellä vielä kolme sarjapeliä.

Joukkue tavoittelee sijoja 3-6. MV