lauantai, 14 maaliskuu 2009 21:36

RoPS C voitti SM-karsinta-avauksen

RoPS:n Ilari Mikkola onnistui hattutempun arvoisesti kahden pelaajan miesvartioinnista huolimatta. RoPS:n Ilari Mikkola onnistui hattutempun arvoisesti kahden pelaajan miesvartioinnista huolimatta.

RoPS C-juniorit otti ansaitun voiton SM-karsinnan avauksessa Ounashallissa. Vastustaja TP-47 Torniosta kaatui maalein 4 – 2 (1 – 2).

Pelin alku oli RoPS:lta tahmea ja poikien otteissa näkyi jännitys. Vieraat johtivat puoliajalla 2-1. Valmentaja Keke Kurvinen pyysi pojilta lisää liikettä puoliajalla ja sitä löytyi. Laitalinkkien Kalle Säärelän ja Sammeli Heiskarin juoksuvoima ja syötöt auttoivat Ilari Mikkolaa tekemään Hattutempun ja siivittämään isännät komeaan 4 – 2 voittoon. Ottelussa onnistuivat myös puolustus paria virhettä lukuun ottamatta ja pelinrakentajana toiminut Sampsa Hiltunen. RoPS:n 2-2 tasoitusmaalin teki kaukolaukauksella Jyri Kokkonen.

Valmentaja Kurvinen oli tyytyväinen otteluun ja tärkeisiin pisteisiin. ”Ottelu kerrallaan ollaan eteenpäin menossa. Mikään ei ole varmaa, paitsi omat tavoitteet.” Seuraavan kerran RoPS C ottelee Oulussa 22.3.