sunnuntai, 03 touko 2009 12:52

RoPSin A-pojille avausvoitto

Rovaniemen Palloseuran A-pojat aloitti Ykkösen vierasvoitolla Haukiputaan Pallosta maalein 1-4 (1-1).

RoPS hallitsi peliä ottelun alussa. Tomi Hartikainen iski RoPSin ensimmäisen maalin yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Rovaniemeläisten hallinnasta huolimatta HauPa pääsi tasoittamaan pelin 1-1:een 65. minuutilla.

- Ottelusta tuli valmentajan kannalta turhan jännittävä. Vastustaja roiski pitkiä palloja meidän hyökkäyspäähän ja peli meni välillä ihan hurlumheiksi, RoPSin valmentaja Jouni Seppälä totesi.

Seppälän oloa kentän laidalla helpotti RoPSin 2-1-johto-osuma. Joona Kortelainen kaadettiin rangaistusalueella ja Tomi Hartikainen iski rangaistuspotkun maaliin. Samalla HauPa-pelaaja ajettiin ulos kentältä, joten RoPS sai pelata ottelun lopun ylivoimalla.

RoPS sai pallon HauPan maaliin kuitenkin vasta lisäajalla, jolloin syntyi kaksi maalia.

Mika-Matti Maisonvaara iski 3-1 maalin ja Tomi Hartikainen syötti namupaikan Joona Kortelaiselle joka viimeisteli 4-1-voiton.

RoPSin A-junioreiden kausi jatkuu ensi sunnuntaina kotiottelulla Siilinjärven Palloseuraa vastaan. MV