sunnuntai, 03 touko 2009 12:54

RoPSin naisille tappion makuinen tasapeli

Rovaniemen Palloseuran naisten kausi Kakkosessa alkoi tasapelillä 2-2 (2-0) Iisalmen Klubi-36:tta vastaan. RoPS meni ottelun 15.peliminuutilla 1-0-johtoon Saara Autton maalilla. Mira Majava iski rovaniemeläisten toisen osuman ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla Klubi-36 pääsi paremmin peliin mukaan Saarenkylän kentällä myötätuulen saattelemana. Iisalmelaiset kavensivat pelin 2-1:een vapaapotkusta.

RoPSilla oli useita maalipaikkoja myös toisella puoliajalla, mutta viimeistely ontui. Klubi onnistui ottelun lopussa tasoittamaan pelin 2-2:een.

- Tappion makuinen tasapeli tämä oli, vaikka joukkueen esitys etenkin ensimmäisellä puoliajalla oli hyvä, RoPSin valmentaja Raimo Miettunen sanoi.

Jutta Vaara pelasi RoPS-pelaajista hyvän kamppailun.

RoPS kohtaa jo tänään Saarenkylässä Seinäjoen Mimmifutiksen. SeMi voitti pohjoisen kiertueen lauantain kamppailussaan Kemin Innon maalein 0-3. MV