maanantai, 27 heinäkuu 2009 12:03

RoPS:n B-pojille tappio Kokkolassa

Rovaniemen Palloseura aloitti jalkapallon B-poikien Ykkösen syyskierroksen vierastappiolla. Gamlakarleby Bollklubb voitti sunnuntaina Ykspihlajassa pelatun ottelun 3-0 (2-0).

- Avauskokoonpanosta puuttui fyysisiä kavereita, mikä näkyi heti kentällä. Ensimmäinen puoliaika oli hakemista, kun ei oltu paljon pelattu sellaisella kokoonpanolla. Toisella puoliajalla pääsimme peliin mukaan ja jopa hallitsimme ottelua, valmentaja Keijo Kurvinen totesi.

GBK teki avausjakson maalit seitsemän minuutin sisään lähitilanteista, ja kolmas maali syntyi rangaistuspotkusta pari minuuttia ennen päätösvihellystä.

RoPSin Marko Kiistala loukkaantui toisen puoliajan alussa, mikä heikensi sairastumisten ohella vieraiden iskukykyä.

Rovaniemeläisten ykköspelaaja oli kapteeni Toni Vesala, joka piti uhrautuvasti puolustusta pystyssä.

RoPSin seuraavana haasteena ovat kotiottelut Siilinjärven Palloseuraa (keskiviikkona) ja joensuulaista Jippoa (lauantaina) vastaan.