Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 16 elokuu 2009 12:39

RoPS A putosi SM-sarjan jumboksi

Ensimmäinen kymmenminuuttinen koitui Rovaniemen Palloseuran A-juniorien kohtaloksi lauantaina ikäluokan SM-sarjan ottelussa FC Honkaa vastaan.

Espoolaiset räppäsivät kaksi erikoistilannemaalia alle kymmenessä minuutissa, ja veivät kaikki sarjapisteet mukanaan maalein 2-3 (1-2). RoPSin valmentaja Jouni Seppälä kehui vierasjoukkueen olleen ottelun alussa valovuoden omia suojattejaan edellä.

Tappio pudotti RoPSin Hongan jättämälle SM-sarjan jumbopaikalle yhdellä tasapelipisteellä neljästä ottelusta.

RoPSilla on ollut kaikissa SM-sarjan kamppailuissa hetkensä, mutta otteluiden voittamiseen on vielä kynnys kiivettävänä.

- Me ei pystytyä vielä pitämään omaa tasoa koko pelin ajan. Rutiinitaso ei ole tarpeeksi kova, Seppälä sanoi.

Seppälä myönsi, että voitoitta taapertaminen tuo omat paineensa sekä pelaajille että valmentajalle.

- Se on yksi osa isompaa prosessia. Paineita pitää pystyä sietämään ja oppia niistä.

Lauantain ottelussa RoPSin maalit iskivät ensimmäisen puoliajan lopulla Joona Kortelainen ja toisen puoliskon puolivälissä Antti Enbuske. Tilanteita riitti useampaankin osumaan, mutta huolellisuus viimeistelyssä jätti toivomisen varaa.

- Harmittaa pirusti, ettei pisteitä tullut. Tasapeli olisi ansaittu, Seppälä totesi.

- Ei tässä vielä ole päätä pensaaseen laitettu. Mahdollisuuksia sarjapaikan säilyttämiseen on vielä.

SM-sarjaa on pelaamatta seitsemän kierrosta. RoPS kohtaa seuraavaksi niin ikään sarjan hännillä majailevan Käpylän Pallon vieraskentällä ensi viikon lauantaina.