Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 18 syyskuu 2009 07:38

RoPS B:lla kovat panokset sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura saa sunnuntaina vieraaksi VIFK:n Vaasasta jalkapallon B-poikien Ykkösessä. Ottelu pelataan Keskuskentällä kello 13.

Ottelussa on panosta kovasti, sillä RoPS pitää sarjassa perää vain yhdellä pisteellä. Sarjan tyvipäässä putoaminen uhkaa RoPSin lisäksi Siilinjärven Palloseuraa, jyväskyläläistä JJK-j:tä ja Kemin Pallotovereita. Sarjan kolme huonointa putoaa ensi kaudeksi alueensa piirisarjoihin.

VIFK on sarjakärjessä tasapistein yhdessä Jaron kanssa ja kamppailee noususta SM-sarjaan. Myös kokkolalaisella KPV:llä on mahdollisuus sarjanousuun Vain sarjan voittaja nousee ensi kevätkaudeksi SM-sarjaan.

FC Lynx pelaa tulevana viikonloppuna Kokkolassa GBK:n vieraana. FC Lynxin sarjapaikka ei ole vielä varmistunut, mikäli kaikki tyvipään joukkueet intoutuvat hyvään syysvireeseen.

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1306 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi