Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 28 syyskuu 2009 05:58

RoPS B:llä ei ollut syttöjä JJK:n lyömiseen

Rovaniemen Palloseuralla ei löytynyt syttöjä Jyväskylän Jalkapalloklubin voittamiseen jalkapallon B-poikien Ykkösen ottelussa sunnuntaina Keskuskentällä. JJK vei pisteet mukanaan maalein 0-4 (0-3).

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla, missä JJK sai muun muassa kaksi läpiajomaalia. Peli tasoittui toisella puoliajalla, mutta jyväskyläläisten suoralla vedolla vapaapotkusta syntynyt maali oli ottelun sinetti.

- Paremmalle ei voitu mitään, valmentaja Keijo Kurvinen totesi.

Kurvisen mukaan joukkueen suurimpana ongelmana tällä kaudella on ollut yhteisharjoitusten vähäinen määrä.

Eilisessä ottelussa rovaniemeläisistä kunnostautuivat alakerran puurtajat Toni Vesala ja Pietari Holm. JP