torstai, 01 lokakuu 2009 06:21

RoPS nousi ahdingosta ja avasi voittotilin

Eihän tässä pelissä pitänyt olla mitään hätää. KPT-85:n taukojohto RoPS:aa vastaan oli jo 3-1 ja peli oli hanskassa.

Jotain tapahtui, sillä rovaniemeläiset lähtivät bussimatkalla 4-3 voitto takataskussaan.

- Kaksi asiaa ratkaisi tämän pelin. Poikien kunto loppui ja tuomarilinja muuttui radikaalisti toisella jaksolla. Kun meidän mies on yksin läpi ja häneltä vedetään jalat alta, niin pilli ei soinut. RoPS teki vastaiskusta kavennuksen, jonka jälkeen poikien päät painuivat, KPT-85:n valmentaja Kalle Huusko harmitteli.

RoPS otti Kemissä syyskauden ensimmäisen voittonsa. Marko Kiistala sai kunnian laukoa joukkueen voittomaalin.

- Toisella jaksolla aloimme pitää palloa ja nostimme puolustuslinjaa ylemmäksi. Kemin peli perustui pitkiin juoksupalloihin ja saimme ne kiinni. Mielestäni pystyimme pelaamaan KPT:tä monipuolisempaa peliä, RoPS-luotsi Keijo Kurvinen kertoi.

KPT:lle tappio tiesi lähes varmaa putoamista II divisioonaan.

- Nyt siirrämme katseet ensi kautta kohti. Suurin osa joukkueen rungosta pääsee pelaamaan ensi vuonnakin B-nuorissa.

RoPS:aa vastaan maalinteossa onnistuivat nopea kärki Niklas Tikka kahdesti ja Jimi Moilanen kerran. KPT:llä on sarjassa jäljellä vielä kaksi ottelua.