Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 08 touko 2011 13:01

RoPS 2002 pojat turnausvoittoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran 2002 syntyneiden poikien joukkue voitti Lapin Urheiluopiston uusilla  tekonurmikentillä pelatun tasokkaan Santasport kevätturnauksen.

RoPS sininen oli lopulta sarjassaan suvereeni voittaen kaikki 6 peliään maalisuhteella 16-0!
Loppuottelusta ei jännitystä puuttunut sillä jo alkusarjassa voitettu Fc Lynx musta kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen 1-0. RoPS:lla oli ottelussa kaksi tolppalaukausta, mutta myös Lynxillä oli ottelussa paikkansa. Hetken näytti jo siltä, että ottelussa mennään jatkoajalle sillä voittamaali syntyi vasta peliajan viimeisellä minuutilla.
Voitokkaassa joukkueessa pelasivat: Sampo Ala, Aapo Pähti, Viljami Lukka, Matias Liimatainen, Tino Korhonen, Sami Salo, Severi Oikkonen, Tuomas Örn, Sarlaw Sau Say Pure, Jere Ahola ja Markus Pirttijärvi.
Joukkuetta valmantavat Teppo Kolistaja, Hannu Korhonen, Petteri Liimatainen ja Jussi Vatanen.

© 2011 RoPS

Luettu 3367 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi