sunnuntai, 05 elokuu 2012 09:04

RoPSin naisille murskavoitto Oulusta

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue otti komean vierasvoiton ONS2-OuHun joukkueesta maalein 2–7 (2-2). Ottelun alku ei kuitenkaan luvannut rovaniemeläisille hyvää, sillä joukkue oli viiden minuutin pelin jälkeen kahden maalin tappiolla.

RoPS nousi ensimmäisellä puoliajalla tasoihin. Toinen puoliaika oli RoPSin näytöstä. RoPSin maalintekijät olivat kaksi maalia viimeistelleet Liisa-Maija Rautio ja Jenna Tuunala. Maria Karppinen, Tinja Jokelainen ja Sara Stewart tekivät kukin yhden maalin.
– Alkuvaikeuksien jälkeen tämä oli meiltä erinomainen ottelu, valmentaja Kimmo Savolainen totesi.
Valmentajan mieltä lämmitti onnistumiset erikoistilanteista. Sara Stewart ja Liisa-Maija Rautio viimeistelivät komeat puskumaalit. Vasta 14-vuotias C-juniori Emilia Härkönen pelasi hyvän toisen puoliajan.
RoPS on naisten kakkosessa kolmannella tilalla. Lohkovoittaja nousee suoraan ja kakkosella on mahdollisuus nousta karsintojen kautta. Kolme seuraavaa ottelua ovat RoPSille erittäin tärkeitä, sillä tänään on vastassa IK Myran. Sen jälkeen RoPS kohtaa sarjakakkosen FC Wimman ja sarjaa johtavan VIFK:n.
– Olemme vielä hyvin mukana kärkikamppailussa. Toivottavasti hurmos pysyy yllä seuraavat kolme peliä, Savolainen sanoi.