Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 05 marraskuu 2012 16:51

Vilma Koivisto ja Luka Kuittinen taitomestareiksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin Vilma Koivisto voitti PSMkultaa hienolla tuloksella. RoPSin Vilma Koivisto voitti PSMkultaa hienolla tuloksella.

Rovaniemen Palloseuran Vilma Koivisto ja Luka Kuittinen voittivat sarjojensa jalkapallon Pohjois- Suomen taitomestaruuden Oulun Heinäpään jalkapallohallissa.

Piirit ja Palloliitto järjestävät vuosittain taitokilpailuja C15 ja sitä nuoremmille ikäluokille. Taitomerkit ovat junioreille konkreettinen mittari omasta kehittymisestä.
Kultamerkin saavuttanut Vilma Koivisto voitti E10 sarjan loistavalla tuloksella 85,4. Luka Kuittisen F9 sarjan voittotulos 73,6 on myös kultamerkin arvoinen suoritus. Koivisto pääsee edustamaan Rovaniemen Palloseuraa ja Pohjois- Suomen piiriä sekä taistelemaan Suomen mestaruudesta valtakunnallisiin taitokilpailuihin 24.-25.11. Eerikkilään.
Rovaniemen Palloseuran muista osallistujista hopeisen taitomerkin saavutti Julia Lindgren sekä pronssisen merkin saivat Vertti Hänninen, Roni Heikkinen ja Erik Kantola.

© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 2870 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi