Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 27 touko 2013 06:21

RoPSin naisille pisteet Unitedilta

RoPSin Netta Halme (oik.) oli vaikea pideltävä pietarsaarelaisille. Halme viimeisteli kaksi maalia. RoPSin Netta Halme (oik.) oli vaikea pideltävä pietarsaarelaisille. Halme viimeisteli kaksi maalia. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen Palloseura ei antanut yllätysmahdollisuutta pietarsaarelaiselle FC Unitedille, vaikka lopussa meinaisi pieni paniikki tullakin. RoPS voitti jalkapallon naisten Kakkosen kamppailun sunnuntaina Keskuskentällä maalein 3–2 (2–0).

Kotijoukkue vei ottelua koko avauspuoliajan ja alun toista jaksoakin miten tahtoi.
– Toisen puoliajan vanhetessa mentiin vastustajan tempoon mukaan. Paniikinpoikanen tuli, kun Unitedin Marianna Erkkilä teki kaksi maalia peräkkäin.
– Toisaalta meillä oli pari hyvää paikkaa ratkaista ottelu jo varhaisemmassa vaiheessa, RoPSin valmentaja Teppo Kolistaja totesi.
RoPS pelasi vasta kauden toisen ottelunsa. Tasapeliin 1–1 päättynyt avausottelu Lapuan Virkiää vastaan oli kolme viikkoa sitten.
– Siihen otteluun verrattuna tämä suoritus oli huomattavasti ehyempi. Eteenpäin on menty, Kolistaja tuumi.
Rovaniemeläisten maaleista vastasivat Netta Halme (2) ja Janette Sieppi .
RoPSin joukkueesta erottui myös ehjän ja tasaisen ottelun pelannut Emilia Härkönen .