maanantai, 08 heinäkuu 2013 09:39

RoPSin naisille makea voitto YPAsta

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue voitti Ylivieskan Pallon naisten Kakkosessa maalein 1–0 keskuskentällä pelatussa ottelussa. Kuumuus ei rovaniemeläisiä hidastanut.

Voittomaali syntyi ensimmäisellä puoliajalla. Tinja Jokelainen syötti Liisa-Maija Rautiolle kuudentoista rajalle, josta Rautio potkaisi pallon yläriman kautta maaliin.
– Hiukan sekava tilanne se oli. En edes itse tiennyt, että pallo meni maaliin, Rautio kertasi.
– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvää peliä. Saimme syötöt omille ja pelattua rauhallisesti, Rautio totesi.
– Minusta pelasimme jopa kauden parasta peliä, vaikka voitimme vain maalilla.