maanantai, 05 elokuu 2013 19:10

RoPS-naisten viikonlopun saldo tappio ja tasapeli

Rovaniemen Palloseuran naisten joukkueen viikonloppu sujui Pohjanmaalla. Lauantaina joukkue kohtasi Kakkosen ottelussa Seinäjoen Mimmiliigan. Kotijoukkue SeMi nappasi pisteet maalein 3-1.

RoPSin valmentaja Teppo Kolistaja oli tuloksesta harmissaan.
Ottelu ratkesi RoPS-maalivahdin ulosajoon ensimmäisellä puoliajalla. Tilanteesta seurasi rankkari, mistä SeMi tasoitti ottelun.
– Aika katkera maku ottelusta jäi. Olimme pelillisesti parempia, mutta toisella jaksolla alkoi pelaajien jalka painaa alivoimaisena kovassa helteessä.
Sunnuntaina RoPS kohtasi Lapuan Virkiän. Ottelu päättyi 2-2 numeroihin.
– Olimme jo 2-0-johdossa, mutta vastustajan kavennus sekoitti meidän pelin, Kolistaja kertoi.