maanantai, 07 lokakuu 2013 07:38

RoPSin naisten kausi päättyi kotivoittoon

Rovaniemen Palloseura päätti kauden voitokkaasti jalkapallon naisten Kakkosessa. RoPS kukisti sunnuntaina Keskuskentällä Tornion Jalkapalloklubin leveästi 4–0 (1–0).

Avauspuoliaika oli tasaista vääntöä. ToJK sai maalintekopaikan jo ensimmäisestä hyökkäyksestä, mutta kaukolaukaus osui tolppaan.
Avausmaalia saatiin odotella lisäajalle. Tauolle mentiin 1–0 lukemissa Janette Siepin osumalla.
Toisella puoliskolla peli kääntyi sitten lopullisesti kotijoukkueelle.
– Sanoin puoliajalla, että kentälle pitää saada liikettä ja peliin nopeutta. Toinen puoliaika olikin selvästi meidän hallintaan, RoPSin valmentaja Teppo Kolistaja totesi.
Peliuransa päättävä Maria Karppinen teki maalin viimeisessä ottelussaan. Maalinteossa onnistuivat myös Venla Viertola ja Tinja Jokelainen.
– Kausi meni kokonaisuutena plussan puolelle. Joukkue muuttui viime vuodesta, ja kauteen lähdettiin varovaisella tavoitteella eli sarjapaikan säilyttämisellä, Kolistaja sanoi.
RoPSin naisten edustusjoukkueen monitoimimiehenä urakoinut Kolistaja kertoi eilisen ottelun jälkeen, että pitää ainakin välivuoden valmentamisesta.