Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 04 touko 2014 10:21

RoPSin naisille täysi pistepotti Kurikasta

Rovaniemen Palloseuran naiset saivat lentävän lähdön jalkapallon naisten Kakkosessa lauantaina Kurikassa, missä kotijoukkue Ryhti taipui lukemin 0-2 (0-1).

– Olimme parempi, taitavampi ja kovakuntoiseksi joukkue. Maalipaikoista olisi voinut tehdä enemmänkin osumia, näki valmentaja Olavi Tammimies.

RoPSilla oli liki 20 kulmapotkua, mutta niistä ei onnistumisia tullut ensimmäistäkään.

Avausjakson maalin juoni RoPSille päätyrajan tuntumasta Tinja Jokelainen. Kova keskitys tavoitti Sarah Stewartin, joka iski 0-1.

Ratkaisu tuli toisen jakson alussa 50. minuutilla kun vaihdosta kentälle tullut Janette Sieppi kaadettiin rangaistusalueella. Tuomitun rankkarin hoiti maalin ylänurkkaan Laura Juntunen, 0-2. Siepiltä operoitiin polvikierukka 2,5 viikkoa sitten, joten hän toipui nopeasti pelikuntoon.

Kurikan reissun takaisku oli Marjut Palosen loukkaantuminen avausjaksolla. Häneltä telottiin polvi ja pelaaminen lähiaikoina on kyseenalaista. Tilalle tuli B-juniori Oonakaisa Ämmälä.

RoPSista palkittiin keskikenttää hallinnut Liisa-Maija Rautio. Tyytyväisiä voivat olla myös molemmat laiturit Tinja Jokelainen ja Sarah Stewart. Maalivahti Johanna Vainionpää otti 2. jaksolla ”gamesaverin” torjumalla kurikkalaisten parhaan tilanteen.

– Paras peli tältä joukkueelta tähän mennessä. Nyt olimme kaiken lisäksi ensi kertaa luonnonnurmella, Tammimies huomioi.

Tänään vastus kovenee kun RoPS kohtaa I-JBK:n Mustasaaressa.