Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 08 syyskuu 2014 08:01

RoPSin B-pojille voitto maalirikkaassa ottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kukisti jalkapallon B-poikien Ykkösen C-lohkon ottelussa Kuopion Palloseuran kakkosjoukkueen maalein 5-3 (3-0).

Ottelun hahmo oli RoPSin Jarkko Luiro. Mies paukutti ottelussa kolme maalia ja syötti kaksi.

RoPSin valmentaja Jouni Seppälä kertoi, että ensimmäisellä puoliajalla RoPSin peli oli tasapainoisempaa kuin toisella.

– Toisella jaksolla peli oli vähän huonompaa ja olimme pikkuisen ongelmissa KuPSin kanssa. KuPS tietysti nosti ryhmitystään ja oli meilläkin paikkoja tehdä useampi maali.

Ottelussa nähtiin myös yksi erikoinen tilanne. RoPS vaihtoi itseään loukanneen Joona Mikkolan pois kentältä. Mikkola ei ilmeisesti huomannut tilannetta ja hetkeä myöhemmin linjatuomari päästi miehen takaisin kentälle.

Ottelun erotuomari näytti kentälle tulleelle Mikkolalle keltaista korttia, mikä tiesi punaista, sillä hänellä oli jo yksi varoitus alla ennen kyseistä episodia.

– Se oli mielestäni aika raju tuomio. Teemme tilanteesta valituksen Palloliittoon, mutta katsotaan ehtivätkö he käsitellä sitä ennen keskiviikon ottelua, Seppälä kertoi.

Seppälä odottaa keskiviikon derbystä Santa Clausia vastaan kovaa peliä.

– Keväällä oltiin Santa Clausia vastaan altavastaajina. Katsotaan keskiviikkona olemmeko saaneet heitä yhtään kiinni, Seppälä heittää. MK

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 907 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi