sunnuntai, 28 syyskuu 2014 10:25

YPA punnersi RoPS B:n ohi lisäajalla

FC YPA punnersi kotiareenallaan väkisin voittoon Rovaniemen Palloseurasta lauantaina pelatussa jalkapallon B-poikien Ykkösen ottelussa. Ylivieskalaiset onnistuivat lisäajalla maalinteossa kahdesti ja voittivat kamppailun 3–2 (0–1).

Rovaniemeläiset olivat liikkeellä kapealla materiaalilla, ja pari pelaaja vielä loukkaantui ottelun tuoksinassa. Alku näytti hyvältä, kun Andreas Pihlainen pisti pallon maaliin Johannes Luhtasaajon syötöstä 9. minuutilla. Ottelun vanhetessa fyysisempi kotijoukkue sai painetta peliin, mutta reilu tunti mentiin kuitenkin RoPSin komennossa. 0–2 maali syntyi 54. minuutilla, Jarkko Luiro onnistui Tommi Kiviniemen syötöstä.

RoPSin maalivahti Jarkko Ojaniemi loukkaantui, ja lopussa veräjälle tuli C-junnu Saku Kolistaja. Hän suoriutui tehtävästään hyvin, mutta fysiikka näytteli lopussa merkittävää roolia ja pisteet jäivät Ylivieskaan.

Rovaniemeläisten pistejahti jatkuu tänään vieraissa Vaasan IFK:ta vastaan.