Kaikki uutiset

tiistai, 10 helmikuu 2015 09:49

RoPSin tytöt OGC 2015 mestareiksi

RoPS 02-tytöt RoPS 02-tytöt

RoPSin 02-tytöt pelasivat itsensä kolmannen kerran peräkkäin Oulu Girls Cupin voittoon. Viime viikonloppuna järjestetyssä turnauksessa pelasi tyttöjen sarjassa 14 joukkuetta eri puolilta Suomea.

Kuudesta pelatusta ottelusta tytöt voittivat viisi ja taistelivat näin pisteillään tiensä koko turnauksen mestaruuteen. Voitto varmistui sunnuntai-illan viimeisessä pelissä, kun tytöt voittivat turnauksen järjestäjäseuran ONS -02 punaisen joukkueen lukemin 2-0. D13 sarjassa toiseksi sijoittui JyPk United 02 sekä kolmanneksi TuPS/KP75 YJ.

Jarno Koiviston valmentamassa joukkueessa pelasivat Emmi Aska, Vilma, Aska, Roosa Karppinen, Vilma Koivisto, Julia Lindgren, Henna Mikkonen, Jenna Piirainen, Nea Pirttilä, Sara Sievistö ja Nea Tenno. Kultamitalien lisäksi tyttöjen joukkueen kapteeni Vilma Koivisto palkittiin turnauksen D13 sarjan parhaana pelaajana sekä maalintekijänä.