Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 15 touko 2015 10:21

RoPSin B-pojat hurjana - 9-0!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat jatkoivat vakuuttavia otteitaan ikäluokan Ykkösessä Susivoudin tekonurmella. RoPS höykytti Ylivieskan Palloa murskalukemin 9 – 0 (5-0).

RoPS aloitti maalitalkoot jo pelin toisella minuutilla, kun laitapuolustaja Tomi Tuomaala niittasi isännät johtoon. Muina RoPS maaliseppinä takoivat hyökkäävä keskikenttäpelaaja Matias Irvankoski, joka osui kolmesti, kahdesti onnistuneet kärkimies Jarkko Luiro ja laituri Severi Salmirinne sekä laituri Tommi Kiviniemi kertaalleen.

RoPS pelasi vahvaa pallollista peliä, eikä YPA päässyt juurikaan uhittelemaan isäntien varmaotteista puolustuslinjaa.

– Tasoero on selvä. Hyökkäsimme suhteellisen monipuolisesti. Vähän meni pelailuksi, kun johto oli reilu, RoPSin päävalmentaja Matti Kilpelä luonnehti.

RoPS on aloittanut kauden vakuuttavasti kolmella voitolla ja musertavalla maalierolla 17-1. FC YPA jatkaa nollakerhossa.

– Ei auta olla pettynyt. Pelin kehittäminen on tärkeintä, ja siksi pojat saavat joskus kipakkaakin palautetta, vaikka tulokset ovat hyviä. Pelimme paranee koko ajan, Kilpelä tuumi.

Markku Saukko© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1242 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi