Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 25 kesäkuu 2015 06:38

RoPSin B-pojille murskavoitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat ottivat pohjanmaan kiertueen toisessa ottelussaan murskavoiton Närpes Kraftista maalein 1–9 (0-4) B-poikien jalkapallon Ykkösessä. Edellisenä iltana Kokkolassa pelattu ottelu teki tilanteesta haastavan.



– Täällä oli aika hurja keli ja kaksi peliä peräkkäisinä päivinä on kova suoritus, mutta täytyy tässä tyytyväinen olla kun ne päättyivät meidän voittoihin 14–2-maalisuhteella, RoPSin valmentaja Matti Kilpelä sanoi.

– Tasoero Närpiötä vastaan oli kova.

RoPSin maalijuhlissa Jarkko Luiro juhli hattutemppua. Matias Irvankoski teki kaksi maalia. Niko Leskelä, Leevi Ahola ja Joni Paloniemi tekivät kukin yhden maalin. Kertaalleen Närpes onnistui tekemään myös oman maalin.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1529 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi