Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 05 heinäkuu 2015 13:28

RoPSin naisille tappio Lapualla

Rovaniemen Palloseuran naiset hävisivät jalkapallon Kakkosessa Lapuan Virkiälle maalein 2–1. Lapuan Veera Posti teki RoPSin verkkoon kaksi maalia. RoPSin ainokaisen iski kapteeni Liisa-Maija Rautio. Hän tasoitti pelin 1–1:een, kun ottelua oli pelattu 62 minuuttia. Julianne Arviranta pohjusti tilanteen Raution maaliin. Posti teki Virkiälle voittomaalin 75. minuutilla.

– Vastustaja iski meidän puolustuksen virheistä armotta, vaikka Liisa-Maija Rautio dominoi peliä keskikentällä hienosti, RoPSin valmentaja Olavi Tammimies totesi.

RoPSin naiset pelaavat uudelleen sarjaottelun heti sunnuntaina Kauhajoella, ennen kolmen viikon sarjataukoa.