maanantai, 06 heinäkuu 2015 11:49

RoPSin naiset voittivat viidellä maalilla

Rovaniemen Palloseuran naiset saivat jäädä hyvillä mielin kolmen viikon sarjatauolle. RoPS voitti Kakkosen vierasottelussa Kauhavan 0–5 (0-4). Julia Heino teki ottelussa kaksi maalia. Maalinteossa onnistuivat myös Eeva-Leena Sarajärvi, Essi Jokelainen ja Olga Haataja. Kun ottelua oli pelattu 32 minuuttia, RoPS johti jo neljällä maalilla.

– Peli ratkesi avauspuoliajan kulmapotkutilanteisiin. Teimme niistä hyvin maaleja, RoPSin valmentaja Olavi Tammimies totesi.

– Toisella puoliajalla pelaajat alkoivat jo väsyä. Lauantainen peli ja matkustaminen painoivat jaloissa.

RoPSin naiset ovat Kakkosen sarjataulukossa kolmantena. Sarjaa johtava GBK on kahdeksan pistettä RoPSia edellä. Nousukarsintaan pääseminen eri rovaniemeläisillä ole enää omissa käsissä.

– Kaikki on mahdollista, mutta nousukarsintaan yltäminen vaatisi syksyllä jo tuuriakin ja sitä, että muut joukkueet veisivät pisteitä GBK:lta, Tammimies sanoo.