ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 22 helmikuu 2011 15:56

Kombe poissa TamU-ottelusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tammikuun lopussa Rovaniemelle kahden kuukauden testiin saapunut sambialaishyökkääjä Francis Kombe vietti yön sairaalassa kuumeen vuoksi, eikä näin ollen pelaa huomisessa Liigacupin ottelussa Tampere Unitedia vastaan.

Kombella ei vielä ole sopimusta RoPS:n kanssa, mutta valmentaja John Allen on ollut tyytyväinen 25-vuotiaan esityksiin. Hyökkääjä kävi testissä napapiirillä jo vuonna kesällä 2008, mutta suuntasi vielä tuolloin muualle.

- Francis Kombe on ollut yksi parhaista pelaajistamme. Hän on ollut todella vakuuttava ja tehnyt maalinkin. Hän on sairastunut ja oli viime yön sairaalassa kuumeen vuoksi, mutta on jo päässyt kotiin. Hän on kuitenkin lääkärin määräyksestä poissa viidestä kuuteen päivää, kertoo Allen.

© 2011 RoPS

 

Luettu 1593 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227