ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 23 huhtikuu 2014 08:24

Vahva Inter tekee RoPSin pelistä vaikeaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mahdolliset avauskokoonpanot. Kokoonpanot on laadittu joukkueiden maanantain tilanteen mukaan. Mahdolliset avauskokoonpanot. Kokoonpanot on laadittu joukkueiden maanantain tilanteen mukaan.

Mikä peli? RoPS – FC Inter Turku, Veikkausliigan ottelu Keskuskentällä keskiviikkona 23.4. klo 18.30

Asetelma? RoPSilla on takanaan tuskainen etelän ”luokkaretki”. Cupista tuli lähtö HJK:n vieraana, ja IFK Mariehamn nitisti napapiiriläiset lauantaina. Kasassa on vain yksi piste kolmesta ottelusta. Keskuskentälle saapuu kovien paluumuuttajien myötä vahvistunut ja liigan loistavasti kahdella voitolla aloittanut Inter. Inter on erityisen vaarallinen erikoistilanteissa.

Seuraa näitä! RoPSin pohjapelaaja Antti Okkonen pelaa oman tonttinsa vahvasti, mutta hyökkäävät pelaajat ovat hänen yläpuolellaan pikemminkin jonossa kuin rinnakkain. Miten keskialue toimii nyt? Juha Malinen jatkaa todennäköisesti lähes samalla miehityksellä ja kenttäryhmityksellä, kuin IFK-pelissä. Jos ongelmat joukkuepuolustuksessa jatkuvat, voi Malinen siirtyä kahteen puolustavaan keskikenttäpelaajaan.

Oho! Interin riveissä on valtavasti kokemusta. Magnus Bahne, Mathias Lindström, Ari Nyman, ja Henri Lehtonen ovat kaikki yli 250 Veikkausliigaottelun miehiä. Tamas Gruborovicsilla pelejä on 243, joten viisikon yhteenlaskettu ottelumäärä on noin 1300!

Poissaolot? RoPSin Ndukaku ja Janne Saksela ovat loukkaantuneina. Interin Mika Ojala sekä Aleksi Laiho ovat sairastuvalla, ja Demba Camara lusii pelikieltoa.

Arvio? Päästäkseen pisteille RoPSin on parannettava puolustuspelaamistaan ja käytettävä vähäiset maalipaikat hyväkseen. Tasapeli on lähellä.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

Luettu 787 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227