ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 02 elokuu 2014 18:43

Juha Malinen: RoPSilla edessä kriittinen viikonloppu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran valmentajan Juha Malisen mielestä joukkueella on edessään kriittinen viikonloppu. Sunnuntain KuPS-ottelu kotikentällä sekä kaksi seuraavaa vierasottelua KuPS:aa ja FC Lahtea vastaan ratkaisevat Malisen mukaan pitkälti sen, mihin suuntaan joukkue loppukauden osalta lähtee.

- Meidän tilanne on se, että ennen Euro-otteluita Asteras Tripolisia vastaan olimme päässeet liigassa hyvään vireeseen ja nostamaan sarjasijoitustamme alkukaudesta. Europeleissäkin annoimme kaikkemme ja saimme niissä sympatiaa, muttemme kuitenkaan sitä tulosta jota haimme. Noissa peleissä joukkueen akut purkaantuivat kuitenkin aika totaalisesti. Se näkyi mm. viime sunnuntain Lahti-ottelussa, missä väsähdimme hyvän alun jälkeen totaalisesti, RoPS-luotsi kertoo.

Malisen mukaan joukkue on päässyt nyt viikon palautumaan ja treenaamaan, minkä pitäisi näkyä kentällä hyvinä otteina.

- Jos olemme urheilijoita, palaamme sunnuntaina kentälle entistä vahvempina. Seuraavissa kolmessa ottelussa on pärjättävä, jotta oikea suunta joukkueella jatkuu. Unelmammehan oli sijoittua liigassa kauden päätyttyä kuuden joukkoon, mutta jos syyskausi onnistuisi yhtä hyvin kuin tuo ns. keskikausi, meillä on täydet mahdollisuudet pelata ensi kaudellakin Euro-pelejä, Malinen laskee.

RoPS-kärjen Simo Roihan mukaan joukkue on levännyt Euro-peleistä johtuvan rasituksensa pois ja on jälleen hyvässä tikissä.

- Joukkueen tilanne on nyt ihan toinen kuin viikko sitten. Meillä on ollut viikon tauko otteluista ja KuPS-ottelu on hyvä paikka joukkueelle lähteä taas uuteen nousuun. Uskon että itselleni maalittomasta jaksosta selkään kasvanut pieni apinakin sieltä pois heitetään ja maaleja alkaa taas tulla, kunhan kaverit saavat vaan minua hyvillä syötöillä ruokittua, Roiha luottaa.

Joukkueen pelaajatilanne sunnuntaille on vielä hieman auki. Valmentaja Juha Malisen mukaan Jani Virtanen, Obilor ja Niki Otaru ovat isoja kysymysmerkkejä pienten loukkaantumisten vuoksi. 

 

Luettu 839 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227