ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 28 huhtikuu 2015 14:32

RoPS muutosten kautta hakemaan voittoa HIFK:sta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolme ensimmäistä Veikkausliigaotteluaan hävinnyt Rovaniemen Palloseura lähtee huomenna keskiviikkona hakemaan kotikentällään Keskuskentällä kolmea pistettä vastaan asettuvalta liiganousijalta Helsingin IFK:lta. RoPS-valmentaja Juha Malinen lupaa muutoksia RoPS:n kenttäkoostumukseen, joilla haetaan joukkueeseen uutta puhtia.

- Se on ihan selvä, että kentälle tulee muutoksia. Pyrimme saamaan puolustuspelimme parempaan kuosiin. Kentän täyttäminen on meillä myös ollut huonoa, olemme antaneet vastustajille aivan liikaa prässipaikkoja ja sitä kautta hyviä maalitilanteita, selvittää RoPS-luotsi Malinen.

RoPS-valmentaja ei puolustuspelin lisäksi ole täysin tyytyväinen myöskään joukkueensa hyökkäysilmeeseen, johon myös pitää löytyä uusia elementtejä.

- Se pitää meidän muistaa, että hyökkäysten pitäisi päättyä aina maalitilanteisiin. Näin ei ole ollut ensimmäisissä peleissä. Toivottavasti porukka on nyt niin nälkäinen, että haluaa pisteiden jäävän Rovaniemelle, mies linjaa.

Vastustajajoukkue HIFK on Malisen mukaan intohimoinen nousijajoukkue, jolla on paljon hyviä pelaajia laittaa kentälle.

- Joukkue on vaihtanut jokaiseen otteluunsa yli puolet joukkueestaan, heillä on siis käytännössä kaksi kentällistä kovia liigapelaajia. Topparipari Aho-Sinisalo on todella vahva kuten myös puolustuksen Anyamele. Maalivahti Eriksson on hyvä samoin kuin keskikentällä Lassas ja kärjessä Sihvolan Pekka, joka vuodesta toiseen tekee kovan määrän maaleja, luettelee RoPS-luotsi Juha Malinen vastustajajoukkueen vahvuuksia.

Myös vierasjoukkueen kannattajaryhmä ”Stadin kingit” on kuuluisa fanaattisesta kannustuksesta omiaan kohtaan. Heitä on odotettavissa huomenna Keskuskentälle aika joukko, joka tietää myös paljon järjestysmiehiä paikalle.

- Helsinkiläiset tuovat kannattajaryhmän mukanaan ja se tuo varmasti elämää Keskuskentälle. Faniporukka on positiivisesti ja aktiivisesti toimiva ja saa kannatuksellaan joukkueensa lentoon, kertoo Malinen ja toivoo myös RoPS-fanien innostuvan huomenna kunnon kannustukseen, jotta pisteet saadaan jäämään Rovaniemelle.

 

Luettu 884 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227