ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 05 heinäkuu 2015 21:08

RoPS ilman kriisiä Kotkan kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigan kakkosena porskuttava Rovaniemen Palloseura matkustaa maanantaisella Veikkausliigakierroksella Kotkaan FC KTP:n vieraaksi. Napapiiriläiset ovat reissussa ”hyvällä jalalla” ilman huolen häivää, valmentaja Juha Malisen mukaan kukaan pelaajista ei ole myöhästynyt harjoituksista eikä kirjoitellut mitään ”kohukirjoitusta” sosiaalisessa mediassa.

- Näin se on, näkyvissä ei ole mitään kriisiä, vaan pääsemme täysin ilman kriisiä kohtaamaan FC KTP:n Kotkassa, naurahtaa RoPS-luotsi pieni pilke silmäkulmassa viitaten median kauden aikana joukkueen ympärille luomiin erilaisiin kriiseihin.

Ainut asia mikä RoPS-valmentajaa hieman huolettaa on alkukaudesta muuttunut Veikkausliigan pelisysteemi.

- Pärjäsimme hyvin tiheässä pelirytmissä, jolloin pelattiin useampi ottelu viikossa. Toivottavasti joukkueen intohimo säilyy myös tällä ottelu per viikko tahdilla, Malinen toivoo.

Malisen mukaan joukkueiden kauden aiemmassa kohtaamisessa Rovaniemellä FC KTP ei onnistunut toivomallaan tavalla, vaan RoPS vei ottelun selvin 4-0 lukemin. Tuon jälkeen KTP on onnistunut hyvin mm. KuPS:aa ja Jaroa vastaan.

- Nuo onnistumiset osoittavat, että joukkueessa on oikeat tekijät menestymiseen. Saamme varmasti energisen, aktiivisen ja tiukasti pelaavan joukkueen Kotkassa vastaan, RoPS-luotsi tietää.

Kotka on Malisen mukaan ollut jo puoli vuosisataa paha paikka vierasjoukkueille.

- Se johtuu sekä yleisöstä että kentästä. Kotkassa yleisö on lähellä kenttää ja uusi tekonurmi antaa varmasti kotijoukkueelle pienen edun, laskee RoPS-valmentaja Juha Malinen.

 

Luettu 843 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227