ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 29 kesäkuu 2016 12:00

RoPS Euro-otteluun Irlantiin taistelumielellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa huomenna torstaina illalla Dublinissa Irlannissa Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksella Irlannin johtaviin jalkapalloseuroihin kuuluvan Shamrock Roversin. RoPS lähtee otteluun hyvillä mielin ja taistelumielialalla.

- Meidän miehistö on tervehtynyt juuri sopivasti tähän tärkeään Euro-otteluun ja saamme jalkeille täyden joukkueen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että olemme valmiina taistelemaan ottelussa hyvästä tuloksesta eli siitä, että meillä on mahdollisuus myös toisen osaottelun jälkeen olla hyvissä asemissa otteluparissa, RoPS-luotsi Juha Malinen kertoo.

Malisen mukaan videoita tulevasta vastustajasta on katsottu ja katsotaan lisääkin.

- Videoita Shamrock Roversista on tutkittu ja tutkitaan vieläkin, mutta avainasemassa on kuitenkin meidän oma tekeminen, ei vastustajan. Ensimmäinen osaottelu on aina hieman yllätyksellinen, joten meidän pitää olla maltillisia ja pelata omien suunnitelmien mukaan, Malinen toteaa.

Vastustaja Shamrock Rovers on Malisen mukaan vahva ja hyvin rakennettu joukkue.

- Joukkueessa on ylös nousevia pakkeja ja tasapainottavia keskikenttäpelaajia ja joukkue on kaiken kaikkiaan kova vastus. Hyvällä omalla pelillä voimme kuitenkin saada aikaan hyvän tuloksen, Malinen uskoo.

Luettu 291 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227