ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 09 elokuu 2016 15:52

Malinen: ”Käsittämättömän iso ottelu edessä”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aleksandr Kokko pelaa keskiviikkona toistaiseksi viimeisen ottelun RoPS-paidassa. Huudattaako "Boris" keskuskentän yleisöä myös maalin muodossa? Aleksandr Kokko pelaa keskiviikkona toistaiseksi viimeisen ottelun RoPS-paidassa. Huudattaako "Boris" keskuskentän yleisöä myös maalin muodossa? Kuva: Oona Sarajärvi

Rovaniemen Palloseura kohtaa huomenna keskiviikkona Veikkausliigassa kotikentällään Keskuskentällä ”paikallisvastustajansa” PS Kemin.

RoPS:n ja PS Kemin kohtaaminen eli kotoisammin ”Jänkäderby” on ottelu, joka sytyttää lappilaiset jalkapallofanit. Näin uskoo vahvasti RoPS-valmentaja Juha Malinen.

- Käsittämättömän iso ottelu on huomenna edessä. Tätä peliä on Rovaniemellä odotettu jo 1980-luvulta asti eli liki kolmekymmentä vuotta. Odotan ilman muuta, että huomenna rikkoutuu Keskuskentän yleisöennätys. Kemissä juhannusviikolla pelatussa vastaavassa kamppailussahan paikalla oli lähes 4000 katsojaa, RoPS-luotsi toteaa selvästi innoissaan.

Malisen mukaan näissä paikallispeleissä on ihan eri panos ja ilmapiiri kuin tavallisissa Veikkausliigaotteluissa.

- Kyllä näihin otteluihin voitontahto tuplaantuu eikä kotikentällä haluta missään tapauksessa kokea derbytappiota. Sarjasijoituksella ei näissä paikallispeleissä ole mitään merkitystä, kyseessä on ikään kuin oma sarja Veikkausliigan sisällä, RoPS-luotsi tietää.

Oman lisämausteen otteluun tuo se, että RoPS-ikoni Aleksandr ”Boris” Kokko pelaa toistaiseksi viimeisen ottelun RoPS-paidassa, sillä hän siirtyy PS Kemi-kamppailun jälkeen Australiaan jatkamaan pelaajauraansa.

- Uskon, että moni lappilainen haluaa nähdä vielä Boriksen kentällä ja huominen kamppailu on viimeinen mahdollisuus tähän, RoPS-luotsi Juha Malinen luottaa.

RoPS lähtee huomiseen paikalliskamppailuun hyvässä tappiottomien otteluiden putkessa, sillä joukkue on pelannut peräti yhdeksän ottelua putkeen ilman tappiota. Edellinen tappio on niinkin kaukaa kuin toukokuun lopulta.

Veikkausliigan ottelu RoPS - PS Kemi keskiviikkona 10.8.2016 klo 18.30. RoPS:n kaikki veikkausvetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin palvelupisteissä RoPS:n Bingolla ja Prismassa sekä netissä osoitteessa:http://www.ticketmaster.fi/event/rops-ps-kemi-lippuja/173959

 

Luettu 2900 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227