ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 23 huhtikuu 2021 14:52

FF Jaro saapuu Napapiirille kevätkauden toiseksi viimeiseen harjoitusotteluun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
Nino Roffelsen palaa pienen tauon jälkeen takaisin RoPS:n kokoonpanoon Nino Roffelsen palaa pienen tauon jälkeen takaisin RoPS:n kokoonpanoon

Rovaniemen Palloseura kohtaa Pietarsaaren FF Jaron huomenna lauantaina. Ottelu Rovaniemen Keskuskentällä alkaa kello 17.00. Peliin ei oteta yleisöä, mutta ottelu näytetään suorana Lapin Kansan nettisivuilla.

RoPS ja FF Jaro kohtaava huomenna toistamiseen tämän kauden puolella. Helmikuussa Suomen Cupin avausottelussa RoPS oli 1-2 vahvempi Jarkko Luiron ja Vertti Hännisen maaleilla.

Helmikuulta molemmat joukkueet ovat kuitenkin muuttuneet reippaasti. Tuosta ottelusta RoPS:lta puuttuivat mm. kaikki ulkomaalaishankinnat.

Jarokin on vahvistunut.

Pietarsaarelaisten viimeisimpiä rekrytointeja ovat mm. amerikkalaisvahti Thomas Olsen, jonka ennättäminen jo huomiseen otteluun lienee epävarmaa, mutta tuore keskushyökkääjä Macauley Chrisantus nähtäneen Napapiirillä.

Edellisessä harjoitusottelussaan RoPS kärsi tiukan 1-2 kotitappion Veikkausliigan AC Oululle. FF Jaro taas on napsinut voittoja Kakkosen SJK Akatemiasta, JBK:sta, TPV:stä sekä Ilveksen kakkosjoukkueesta.

RoPS:n esitys AC Oulua vastaan oli lupaava. Erityisesti toisella jaksolla RoPS onnistui tylsyttämään Veikkausliigaan valmistautuvat oululaiset.

- Se oli meiltä kohtalainen peli, mutta tiedän, että pystymme antamaan enemmän. Siitä jäi paljon parannettavaa, RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannila kertasi.

- Jaroa vastaan pyrimme saamaan enemmän organisoituja hyökkäyksiä kuin AC Oulua vastaan. Olemme olleet koko talven vaarallisia nopeissa hyökkäyksissä, ja se täytyykin pitää, mutta myös hidasta hyökkäämistä täytyy parantaa.

Mannilan mukaan RoPS hakee huomiselta luonnollisesti tulosta, mutta huomauttaa samalla, että katseet ovat kahden viikon päässä sarja-avauksessa.

- Näissä viimeisissä harjoitusotteluissa katsotaan, ketkä pelaajista tulevat raivaamaan paikkansa avauskokoonpanossa, RoPS-valmentaja sanoo.

- Tällä hetkellä ehdotonta ykkösavausta on mahdoton nimetä, ja toivottavasti sellaista tilannetta ei tulekaan. Tällä hetkellä meillä on monella pelipaikalla hyvä ja tasainen kilpailutilanne.

Huomisesta ottelusta RoPS:lta ovat edelleen sivussa Elmeri Hirvonen sekä Jonathan Vervoort. Myös Tuomas Kaukua ja Joona Lahdenmäki ovat lepovuorossa. Sen sijaan Nino Roffelsen palaa kokoonpanoon.

RoPS vastaan FF Jaro huomenna lauantaina kello 17.00. Peli näkyy suorana Lapin Kansan nettisivuilla. RoPS:n kevään viimeinen harjoitusottelu on ensi viikon torstaina 29.4. klo 16.00. Tuo ottelu näytetään suorana RoPS:n Youtube-kanavalla.

Luettu 1444 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309