Uutiset

Miehet

keskiviikko, 25 helmikuu 2004 02:00

Jarno Koivisto sivussa kolme viikkoa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS ei saa parasta miehistöään lauantaina Lahteen liigacupin avausotteluun Tornion Pallo-47:ää vastaan. Luulajan turnauksessa loukkaantuneet Jarno Koivisto ja Laszlo Fekete ovat varmuudella sivussa. Kuumesairaan Matti Kilpelän pelaaminen on vielä epävarmaa ja varmistuu vasta loppuviikosta.

 

- Koiviston pikkuvarpaassa todettiin murtuma ja hän sivussa arviolta kolmisen viikkoa. Feketen takareisivamma ei vaikuta pahalta, mutta emme halua ottaa sen suhteen mitään riskejä, sanoo RoPS-manageri Jouko Kiistala.

Matti Kilpelän flunssakuumeen taustalta paljastui tulehdus ja mies on vielä penisilliinikuurilla. Kiistala arveli, että Kilpelä saattaa olla jo Lahdessa mukana, mutta tilanne katsotaan tarkemmin perjantaina.

Edellisten lisäksi sivussa ovat Sambian apu Zeddy Saileti, joka saapuu Rovaniemelle maaliskuussa alussa ja Matias Turpeinen, jonka viime kesänä leikattu polvi ei kestä vielä täysipainoista harjoittelua.

RoPS ja Tornio aloittavat liigacupin viikonvaihteessa Lahden Suurhallissa. Tornio kohtaa perjantaina Porin Jazzin ja lauantaina Lapin liigamiehistöt kohtaavat toistamiseen viikon sisään. Viime sunnuntaina TP-47 voitti miehistöpulaa poteneen RoPSin Luulajan turnauksen loppuottelussa 4-0.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 820 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi