Uutiset

Miehet

lauantai, 22 lokakuu 2016 08:05

RoPS täysillä kauden viimeiseen koitokseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Oona Sarajärvi

Veikkausliigassa kuudentena oleva Rovaniemen Palloseura lähtee kauden viimeiseen kamppailuunsa Helsingin IFK:ta vastaan täysillä ja voitto mielessä.

- Ilman muuta sarja pelataan loppuun asti täysillä. Mitään ”sympaattisuustuloksia” ei ajatella mihinkään suuntaan, vaan yritetään tosissaan ottaa kauden viimeisestä kamppailusta kolme pistettä, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

Malisen mukaan pelillisesti suurin haaste on HIFK:n pelitapa ja joukkueen kärkipelaajat.

- HIFK pelaa vastahyökkäyspeliä ja tukkii oman maalin, siihen meidän on löydettävä lääkkeet. Meidän puolustusta pitää varpaillaan HIFK:n tehokaksikko Pekka Sihvola ja Juho Mäkelä, joiden pysäyttäminen on meidän tärkein tehtävä, Malinen kertoo.

RoPS on harjoitellut viimeisen viikon iloisella ilmeellä mielessään juuri kauden viimeinen ottelu.

- Tämä viikko on ollut iloista tekemistä, joukkue haluaa päättää kauden voittoon. Kyseessä on tämän joukkueen viimeinen yhteinen ottelu ja haluamme päättää yhteisen taipaleemme iloisissa merkeissä, RoPS-luotsi sanoo.

Vaikka joukkueen kausi ei samanlaista ”mitalilentoa” ole ollut kuin viime kausi, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa sarjasijoituksen olevan pitkässä juoksussa hyvän.

- Ei sitä huonona voi pitää, jos sijoitus on seuran toiseksi paras 25:een vuoteen, Malinen päättää.

Rovaniemen Palloseuran ja HIFK:n välinen ottelu alkaa sunnuntaina 23.10.2016 kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ ja IS Extra -palveluiden kautta.
 
Pelaamalla Veikkauksen kohteita RoPS:n nettisivujen kautta tuet samalla RoPS:n junioritoimintaa. RoPS:n kaikki Veikkauksen vetokohteet löytyvät osoitteesta: www.rops.fi/veikkaus

Päästyliput ennakkoon RoPS Bingo, Prisma sekä netistä: www.ticketmaster.fi

 

Luettu 2198 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi